Zoom.nl

Grootste fotografie magazine en online platform
Tag fotos met zoomnl en kom in de spotlight
Followers
51.4K
Followers
Average Likes
456
likes per post
Average Comments
8.5
comments per post
Brand Mentions
@christophe_staelens
christophe_staelens
Mentions: 1
Latest on Instagram
Last 12 posts
Het blauwe uur wordt ng beter met het kleurcontrast van warm, geel-oranje lichten van de omgeving. Well done, @frankovitsj! Een mooi drone-shot voor deze #zoomnl Feature of the Day!
Je ziet de gradient van de ochtendkleuren in de foto terug! Prachtig gedaan en wat een serene sfeer straalt van deze foto af. Kleuren die we graag zien! Gefeliciteerd met de #zoomnl Feature of the Day, @floris_scheerder !
Een krachtigere foto door het gebruik van het kikvorsperspectief! Heel goed uitgevoerd bij deze nachtfoto van @klazinavandenherik! Zo lijkt de Erasmusbrug in Rotterdam ng imposanter. Gefeliciteerd met de #zoomnl Feature of the Day!
Het pitoreske Limburg an der Lahn, een van de vele fotogenieke dropjes in ons buurland. Een goed staaltje stadsfotografie door @alfonstaekema! Gefeliciteerd met deze #zoomnl Feature of the Day!
Het magische Morgenrood vastgelegd door @arisca_photography. Een cadeautje aan het begin van de dag, dat wil je iedere ochtend wel! Gefeliciteerd met deze kleurige #zoomnl Feature of the Day!
Een roofvogel fotograferen in vlucht vergt veel geduld en veel oefenen. Prachtig vastgelegd, waarbij de scherpte van de vogel goed afsteekt tegen de onscherpe achtergrond. Gefeliciteerd met de #zoomnl Feature of the Day, @geertgphotography
Wat een prachtige foto van het sterrenbeeld Orion! Met een vleugje sneeuw op de grond heeft @patrickvandenhoorn.fotografie er weer een mooie nachtelijke plaat van gemaakt. Gefeliciteerd met de #zoomnl Feature of the Day, Patrick!
Afgelopen dagen waren zonnig en dat levert een mooie laagstaande zon op in de winter. @majewski_fotografie wist waar je moet zijn voor deze sunflares in het bos! Prachtig gedaan! Gefeliciteerd met de #zoomnl Feature of the Day!
De tijd van wintersport is aangebroken en ook dit biedt hele toffe fotokansen. Neem je camera mee, zoals @ernst.wagensveld heeft gedaan. Tof shot en perfect omgezet naar zwart-wit! Gefeliciteerd met de #zoomnl Feature of the Day!
De kleuren van de zonsondergang en het minimalisme maken dit een serene en fijne foto om naar te kijken. De horizon op 1/3e van het beeld geeft meer ruimte aan het water en de steiger, een sterke keuze! Gefeliciteerd met de Feature of the Day, @fotovanmarco !
Als er iemand is die wildlife weet vast te leggen, dan weet @jorendejager dat wel. Dit overweldigende beeld van een sperwer in de natuur wilden we niet aan ons voorbij laten gaan! Wat een kleuren en scherpte heeft hij weten vast te leggen. Prachtig gedaan en gefeliciteerd met de #zoomnl Feature ...
Voor de echt winterse platen moet je nu in het buitenland zijn en dat geluk had Margreet met deze prachtige foto als bewijs, gemaakt in Sauerland! Gefeliciteerd met deze #zoomnl Feature of the Day, @margreetriedstra !