Yanty Lee | Blogger MY ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ

็ฝ—ๅ…ถๅฆฎๅฎ‰ๅจฃ
๐Ÿ’๐Ÿ‘ฐto๐™ˆโ…ƒ๐™ƒ ๐Ÿ‡ฒ๐Ÿ‡พ๐Ÿ‡ธ๐Ÿ‡ฌ โ€”ailurophile๐Ÿ˜ป
๐™‹๐™–๐™ž๐™™ ๐™๐™š๐™ซ๐™ž๐™š๐™ฌ - ๐˜พ๐™ก๐™ž๐™˜๐™  ๐™ฉ๐™ค ๐™ง๐™š๐™–๐™˜๐™ ๐™ข๐™š!
Followers
11.2K
Followers
Average Likes
96.1
likes per post
Average Comments
12.8
comments per post
Brand Mentions
No brand mentions found for this user
Latest on Instagram
Last 12 posts
It turns out to be only us. #ykikAgain, SHRMZB!#yantydotmy #kbba9 #bloggermalaysia #lifestyleblogger #tamanwarisan #putrajaya#foodieblogger #travelblogger #malaysianblogger #sportsblogger #likesforlike #cepatlahlike #igmy #instagrammalaysia #bloggermy #malaysianblogger
Mode Raya Lagi kan? [mood posting ke laut]Selama 36 tahun hidup, buat julung kalinya, tidak beraya bersama keluarga tetapi beraya di perantauan di sisi suami dan mertua serta ipar duai di .Gilir tapi tetap balik raya both side, husband says that. Arghiteew!Lain.Dari segi makanan especially.Pagi ...
Terima Kasih April 'tuk rasa bahagia,marah,sedih dan kecewa serta jiwa yang kosong. Ku tutup mu dengan satu kata IKHLAS.#yantydotmy #kbba9 #bloggermalaysia #lifestyleblogger #ikhlas #mogaadasinar #foodieblogger #travelblogger #malaysianblogger #sportsblogger #likesforlike #cepatlahlike #igmy #in...
- Moira Rachelle Bustamanre Dela Torre, artis terkenal Filipina kini berada di Malaysia untuk sebuah sesi jelajah yang pertama dan memilih Malaysia sebagai lokasi yang pertama pada 20 April 2024 di The Exchange Hall KL.All the best @moiradelatorre for today!Her next tour will be at ;USAMay ...
Masih ke tu semua? dah ada belum? Tak ada lagi?Jom shopping di @luluquin.my sebab banyak pilihan boleh didapati hanya dengan !Ya, betul dengan harga serendah itu, girls!Ini bukanlah gurauan tetapi untuk hari ni sahaja kerana merupakan !!Tunggu apa lagi girls,jom grab your handbags he...
- Dah minggu ke-3 berpuasa tapi masih tak tahu nak berbuka di mana? Jom ke Rebung 2 di Putrajaya.Bertemakan ! yang menyajikan ; , , , yang popular di Malaysia.Nasi Putih juga ada dengan lauk pauk kampung yang sangat menyelerakan seperti ;Gulai Kawah KambingTempoyak Ikan PatinRe...
- Lebih disajikan; ada Sajian Eropah, Klasik India, Arab & Mediterranean serta Cina.Dengan setiap pembelian baucar Ramadan, uolls berpeluang untuk memenangi yang menawarkan pelbagai hadiah menarik dengan !Turut menyediakan pembelian secara berasingan sambal istimewa iaitu , ...
everyone for the birthday wishes also anniversary wish too!Just got the time to go through all those warm wishes & prayers from all of you on social media. Really appreciate it, I hope all the kind words also go to all of you back. , .Love you guys !#yantydotmy #kbba9 #bloggermalaysia #lifest...
Our last dinner before me heading back to Temasek!!!!Can't wait to see you next month my love!!! #TheManForYan
To my lovely wife, thank you for being in my life and accepting me as your husband.I know that in this first year of marriage there have been lots of ups and downs but I'm thankful that we are going through it together.Happy 1 year anniversary and also Happy birthday to you!!! #TheManForYan
Dear my husband,Happy 1st Anniversary, well done hubby for this 1st year and more to come ahead along together.Whatever happens, always stick together and rely for one another.Love you so much. We might lose the mini version of us recently but Allah has a better plan ahead for us.How far apart we...
14th January 2024 - Langkah Ceria Putrajaya 2024