Nooraini Ali

0124430338
afeefafeefaa
noraini2225gmailcom kelabbloggerbenashaari
Blog
Followers
16K
Followers
Average Likes
78.8
likes per post
Average Comments
8.5
comments per post
Brand Mentions
No brand mentions found for this user
Latest on Instagram
Last 12 posts
2024-masa untuk terus fokus. Masa untuk terus berjuang. Dah lama rasanya tak update kelas tuisyen online anak-anak. Rupanya ada parents yg memerhati, baru-baru ini ramai yang tanya pasal tuisyen online. Yer la, kita yang kerja area KL ni, balik penat dah, nak kekar anak tuisyen memang letih. Maka...
Nak ordr pm tepi k - 1 set RM35.00 shj. Tak termasuk Pos . (Manik- bukan real) Sesuai untuk uniform #PERKEP
Yang candid lagi jadi ingatan - New Chapter 2024
Bekerjalah dengan baik agar kita juga akan dipertemukan dengan orang yang baik pula.Simpan kenangan 16/1/2024 : STT PKP JIPS 2024 #unkerja #kbba9
Alhamdulillah PERKEP JIPS berjaya laksanakan 2 program dlm sehari. Kerjasama semua pihak amat dihargai. Kepada Naib Pengerusi-Naib Pengerusi yang belanja makan sempena potluck, kepada ketua biro dan biro2 yg bawa makanan sedap2- Terima kasih semua. Kepada semua cawangan dlm Jabatan, kerjasama se...
Projek Inovasi, awningkan Bokitta & shawl. Lepas ini sarung je siap. Bukan tak ada yang lawa nak pakai, cuma tak selesa je beli baru. Tak baik biar lama2 tak pakai apa yang ada, fikir-punya fikir, try beli awning di shopee. Kos sehelai siap jahit Rm3.00-Rm4.00. Tampal sendiri je. Siap! Next proje...
Siapa pun diatas tetap di hormati. Apapun tugas selagi halal dan baik tetap dilaksanakan. 16-1-2024 - STT PKP JIPS #Unkerja #kbba9
Majlis Rasmi bagi Pembukaan 2024. Majlis Kenaikkan Pangkat Pegawai Kanan JIPS Bukit Aman. #unkerja #kbba9
Lagi 21 tahun mencapai usia wajib bersara. Semoga dalam tempoh ini ada rezeki yang baik, dipermudahkan urusan dan dapat bekerja dalam circle yang baik. Apapun sebelum ke tempat kerja, doa semoga setiap keputusan dibuat bukan keputusan drp diri sendiri, terapi keputusan yang di bimbing oleh Allah ...