The Widiras

Fashion and all the pretty things
Jak Sel
Content Created Alternately by Jo Summer and April
Followers
104.1K
Followers
Average Likes
2.6K
likes per post
Average Comments
62.9
comments per post
Brand Mentions
@hermes
hermes
Mentions: 2
Hermès contemporary artisan since 1837
@commedesgarcons
commedesgarcons
Mentions: 1
@mmehuillet
mmehuillet
Mentions: 1
Archive @mmehuillet.tips
A dreamy girl
Love dreamy foods @mamamhuillet
Addicted to dreamy shoes
LIVING in a dreamy world
& Keep pursuing my dreams
@mryogiepratama
mryogiepratama
Mentions: 1
Fashion Designer - Jakarta Based | +62858 8888 7699 whatsapp only
@plainkite
plainkite
Mentions: 2
antidotstudios
robokite
raivanyogiamangmailcom
@Longchamp
Longchamp
Mentions: 3
Longchamp is an optimistic independent Parisian fashion house since 1948
@toiletpapermagazineofficial
toiletpapermagazineofficial
Mentions: 1
GET CRAZY AT
toiletpapermagazine.org
AND IF IT'S NOT ENOUGH, GO TO
@atsthelabel
atsthelabel
Mentions: 1
Shop 247 atsthelabelcom fastest
atsthelabelstudio wolfandbadgercom
Shipping worldwide

TheGoodsDept Kemang Village
@hm
hm
Mentions: 2
Democratizing fashion since 1947.
@hm_man @hm_kids @hm_careers
@hmbeauty @hmhome @hm_move
@scarlett_whitening
scarlett_whitening
Mentions: 1
🎀 Reveal Your Beauty
🤝 BPOM • Halal
👩🏻‍🔬 Dermatology Tested
☎️ WhatsApp : 0877-0035-3000
🛍️ Shopee • Tokopedia • Tiktok Shop • Lazada
Atau klik👇🏻👇🏻👇🏻
@patricia_stephanie
patricia_stephanie
Mentions: 1
An antisocial dyslexic and terrible multitasker
halu world
@uniqloindonesia
uniqloindonesia
Mentions: 4
Everyday Clothing Made Even Better, #UniqloLifeWear #UniqloIndonesia #anakUniqlo
Shop Online here! 👇🏻
@jimmychoo
jimmychoo
Mentions: 1
The official Instagram for team Jimmy Choo
@jacquemus
jacquemus
Mentions: 1
JE MAPPELLE SIMON PORTE JACQUEMUS JAIME LE BLEU ET LE BLANC LES RAYURES LE SOLEIL LES FRUITS LA VIE LA POÉSIE MARSEILLE ET LES ANNÉES 80
@kethagustine
kethagustine
Mentions: 1
JKT ID
CP 085175287880 Metta WA only
hikethagustinegmailcom

lifeofshushu teatoxnco tiadataraofficial
@CINFUNG
CINFUNG
Mentions: 1
@ysl
ysl
Mentions: 1
The official Saint Laurent Instagram account.
Latest on Instagram
Last 12 posts
Lesson of Life : Tetep ramah walau anda bekerja untuk big names and set ini a posh place, we learned it from staffs di @tempur_id @sleepandco.id
XOXO, Hunt Street Society Girls. *inspired by Gossip GirlHunt your best CNY look at @hunt_street
Ceritanya jadi pewaris 7 Estate , bajunya apa dong ? Simple, Good Quality, Elegant dan semuanya ada di @poshthelabel
As avid wearers of UNIQLO, we always look forward to their new collections; and this time, they presented their S/S 2024 items in an entertaining way weve never seen before. With captivating installations to deliver their Ease into Lightness theme, theyve successfully built a creative space to we...
GOOD THINGS ARE MEANT TO BE SHARED | Trust me, youll want to know about this product. When I first heard about Immortelle Harmonie and the wonders it can do for your face, I was blown away. Regular and daily use of this product has the same effects as a FACE LIFT and it is PROVEN by real women! N...
Sekilas mengintip keseharian nonik nonik tempoe doeloe, apakah mereka ke sekolah? Apakah mereka ke bioskop? Apakah mereka pesen GoFood? This is a little glimpse to their lives, maybe your mothers, mothers mother?Gimana menurut kalian, fun gak?Coming soon, koleksi CNY (yang bisa dipake after CNY ...
A wholesome encounter with Mr. Rikuichi Kishimoto in Harajuku
Style Diary : What Weve Worn LatelyPage 1 : Top and Pants @shopatvelvet Bambi , @valenciabyenrica X @melfinnoviustaman Sandal @chromatiq.indonesia X @ivisantoso Straw Bag Page 2 Top @atsthelabel Pants @bobo_tokyo Bag @kooleet_ X @exd.apparel Sandal : Valencia X Melfin Page 3 : Tshirt @commedesga...
GDA 2024 JAKARTAAA! Final Stage View from the barricade
save this post and watch till the end karena ini BUKAN SIKAT GIGI ELEKTRIK BIASA ! Ini sikat robot ! And this is a very detail explanation buat yang consider mau beli atau udah punya, jadi bisa bener bener tau cara kerja dan manfaatnya sikat gigi @usmile.indonesia
Exactly a year ago today, thats what my skin looked like! Out of nowhere, my skin went through a tough period and itu aja udah di *usaha* tutup sama concelar sebisa mungkin But if the texture is the problem then I dont even know how to conceal it! Do you feel me? One things for sure: My skins ba...
Kalo kata Bunda Miuccia Prada Fashion is an Instant Language , I speak many different languages each day, kemarin apa hari ini apa . All in @hiantjen for @josephineanni