Sharifah Eleen Al-baity

Travel | Entrepenur | Allah’s 🥰
Queen of 🤍
@fuchsiabeaute.official
@sunlove.hq
@zlecarrentals
@zle.food
📩work.sharifaheleen@gmail.com
Followers
309.4K
Followers
Average Likes
22.8K
likes per post
Average Comments
128.2
comments per post
Brand Mentions
No brand mentions found for this user
Latest on Instagram
Last 12 posts
Zahraa umi and daddy raya kedua done
Dulu raya berdua je sekarang bertiga dah Masyallah Selamat Hari Raya, minal aidil wal faizin from my small family to yours
ZLE Keropok Lekor di @absolutbazaar gaisss Kalau mengidam nak makan keropok lekor @zle.food boleh jumpa Eleen dgn Zakir di @absolutbazaar x @gaya_raya. Dari harini sampai la Isnin 5 pagi ni. Kek batik Eleen pun ada tapi sumpah tak banyak gaisss. Jumpa korg di sana okay
First time masuk shopping dekat @babyshop_malaysia. Honestly eleen terkejut sgt baju dkt sini cantik2 and murah. Lagi2 nak raya ni. I really enjoy shopping at babyshop because the prices are affordable and of course the best quality, the shop staff really helped me to choose the best products for...
NAK BAWAK BABY TRAVEL? PLEASE READ MY CAPTION Kawan baik umi ni Masyaallah Az-Zahraa Syukur alhamdulillahh sepanjang travel ke Bromo Zahraa behave sgt dan tak meragam langsung. But here are some useful tips eleen nak share dkt mommies2 out there yg berhasrat nak bawak your baby travel jugak. Extr...
Setiap dari kalian adalah pemimpin, dan setiap dari kalian juga akan diminta pertanggungjawabannya atas apa yang kalian pimpini. (HR. al-Bukhari)Semoga Allah pelihara keluarga ini menjadi keluarga yang mendapat Sakinah-Nya, Mawadah-Nya, dan Warahmah-Nya. Dengan izinNya Insyallah aminnn.
We made it to Bromo Truly majestic masyaallahZahraa sedap sangat tidur dalam carrier dia tak tahu daddy dia setengah mati nak angkat dia naik 250 anak tangga
I couldnt be more thankful
A day with you Masyaallah Az-Zahraa umi. Selfish? Mungkin akan ada yang cakap eleen ni selfish, anak kecik lagi tapi dah bawak ke sana sini. Apa pun pendapat korg, Eleen sanggup usung Zahra kesana sini asalkan Zahra dengan eleen. Dari eleen tinggalkan dia dan travel berdua je dgn zakir. Eleen tak...
Zahraa is too happy sebab dapat ikut umi travel ni
Ingatkan berani la sangat, dengan kuda pun takut over betul umi Zahraa ni
This the new version of us. We are still the same young couple yang suka travel but I personally prefer this version of us and I really hope you guys do too . Walaupun mula2 overthinking mcm mana nak travel dgn diri yang baharu ni tapi Zakir selalu pesan, take it slowly insyallah you are already...