Nurdamia Nasir

mymatchbeauty
warnamia
Followers
15.4K
Followers
Average Likes
99.6
likes per post
Average Comments
2.2
comments per post
Brand Mentions
No brand mentions found for this user
Latest on Instagram
Last 12 posts
Lawan sengih pagi ni jom! Hari ini Mia pakai bawal HAMIMIA in soba brown, warna ni Mia create untuk memberi look classy, elegance but yet tenang mata memandang-Jom lekas klik LINK di bio dan dapatkan harga CLEARANCE SALE selagi stok masih ada #bawalwarnamia #warnamia
Simpan sini untuk kenangan #zaimia #noahmenemaniku
Ku tutup October dengan penuh rasa syukur. Untuk November dan seterusnya, semoga lebih baik dan bahagia. Amin Wearing Bawal Puspa by @warnamia#warnamiamadeforyou #warnamialovers
Terbanglah tinggi, setinggi anganku untuk meraihmu Wearing Fairy Tieback by @warnamia #warnamiamadeforyou
Alhamdulillah! Syukur Allah kirimkan kami team yang hebat!
Cepat masa berjalan bagaikan mimpi. Syukur Alhamdulillah. Terima kasih semua..
After seminggu baru sempat post gambar 1 Syawal Salam Aidilfitri semua #raya2023
My first born kindergarten graduation day #proudmom
Bila ada kelapangan, bervideo @mymatchbeauty lah sekejap. Btw, warna tudung Mia pakai ni pun not bad juga, ramai yang love! Check out more colors dekat IG @warnamia and klik link untuk order!
Dah lama tak post dekat IG. Terlalu padat dengan rutin harian as a mom kan. My kids pula memang dalam fasa membesar especially yang 2 tahun tu, melekat 24 jam-At the same time, bisnes Mia masih berjalan macam biasa. Ada tak kawan2 IG atau family yang sudi support koleksi Tudung rekaan Mia @warnam...
Salam Aidilfitri Panic dan Epic 2022 #raya2022 #rayaday1
Checklist raya @mymatchbeauty @warnamia