Chichii annisa

Chichii annisa
https://msha.ke/chichiiannisa
Followers
288.6K
Followers
Average Likes
27.4K
likes per post
Average Comments
86.9
comments per post
Brand Mentions
@lozyhijab
lozyhijab
Mentions: 3
@hamidahrachmayanti
hamidahrachmayanti
Mentions: 1
@hameeda.official
@hafacoffeekitchen
@hafa.studio
@hafawarehouse
@shireen.official
@fardeen.official
+6285891516275 (sisi)
@glad2glow
glad2glow
Mentions: 1
Made with natural ingredients
Safe formulation for all skin
Lets glow together! ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
@azarinecosmeticofficial
azarinecosmeticofficial
Mentions: 1
Essentially formulated for your skin
with full of natural-loving ingredients๐Ÿƒ
Your Lifetime Skinmate #FeelThePower
Watson | Guardian | Cosmetic Stores
@Scarlett_whitening
Scarlett_whitening
Mentions: 1
๐ŸŽ€ Reveal Your Beauty
๐Ÿค BPOM โ€ข Halal
๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ”ฌ Dermatology Tested
โ˜Ž๏ธ WhatsApp : 0877-0035-3000
๐Ÿ›๏ธ Shopee โ€ข Tokopedia โ€ข Tiktok Shop โ€ข Lazada
Atau klik๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป๐Ÿ‘‡๐Ÿป
@lafiye
lafiye
Mentions: 5
Cultivate Beauty in Versatility
Jakarta, Indonesia. #Lafiye
Available at Shopee, Tokopedia, and our websiteโฌ‡๏ธ
@clarynthelabel
clarynthelabel
Mentions: 7
@wardahbeauty
wardahbeauty
Mentions: 3
No1 Perawatan Wajah Pilihan Wanita Indonesia
No1 Kosmetik Pilihan Wanita Indonesia
No1 Cushion di Indonesia
No1 Suncare di Indonesia
@lidyapraditta
lidyapraditta
Mentions: 1
dyamanagement
dyathelabel
dyanewpreloved
For Business Endorse
087828282801 Nisa
@haideeorlin
haideeorlin
Mentions: 2
UPDATE CEK STORIES !!
COMPLAIN ๐Ÿ“ฉ askhaidee@gmail.com
STORE @houseof.haideeorlin
CATALOG @haideeorlin.daily
INFO ORDER & WA INFO KLIK LINK๐Ÿ‘‡๐Ÿป
@avoskinbeauty
avoskinbeauty
Mentions: 1
@sociolla
sociolla
Mentions: 1
@cegahdbd.id
cegahdbd.id
Mentions: 2
@eminacosmetics
eminacosmetics
Mentions: 1
eminaeurekafest
COMING SOON EUREKA FEST 2024
Lets discover our authentic beauty together
Latest on Instagram
Last 12 posts
Eid-al-Adha Mubarak everyonemay Allah bless us with peace, prosperity and love
Boleh jugaa -
To whoever needs to read this Drop some if you agreeTiktok saw this first @/chichiiannisaathankyou for save, share, like and comment! Follow @chichiiannisa for more content like this
Feeling beautiful in hijab >>>Hijab details:1. Nema in buttercream @leu__official 2. Credenza silk @melbizy 3. Premium silk scarf in pandora @lafiye 4. Skiv tie in meadow @lafiye 5. Skiv rou in blush @lafiye 6. Pashmina @kasyalia__ 7. Premium silk scarf in pandora @lafiye 8. Skiv rou in paddyfiel...
Healthy plumpy lips Definitely my new favvv daily tinted lip balm from @focallurebeautyid x sanrio charactersAku pake shade PK03Lip balm inii bisa mulai kalian beli ditanggal 6 Juni ya! Ada ekstra diskon di akun e-Commerce Focallure tanggal 6 Juni jam 4.30 PM nntii! Cusss catet tanggalnyaaa biar ...
All eyes on Rafah. DO NOT LOOK AWAY. DO NOT BE SILENT. Never stop talking about Palestine. THIS IS A GENOCIDE, THIS IS AN ETHNIC CLEANSING #FreePalestine #AllEyesOnRafah #RafahUnderAttack #GazaGenocide
Yang kulitnya gampang capek karena seharian makeup dan kena polusi bisa cobain deh emina bright stuff micellar water karena dia udah new improved formula denganOxybiome dan Niacinamide yang bisa sekaligus mencerahkan dan oxybiomenya tuh bikin kulit dapet asupan oksigen, menyeimbangkan microbiota ...
Tapi emang baiknya sih jangan menggantungkan kebahagiaan sama orang lain Mencintai diri sendiri itu emang sepenting itu sih. Sebelum mencari pasangan, pastikan udah bahagia dengan dirimu sendiri. Ketika kamu udah bisa bahagia sendirian, kamu nggak akan bergantung pada orang lain untuk kebahagiaa...
Semoga apa yang kamu semogakan bisa terwujud this is part of manifesting Drop some if you likeTiktok saw this first @/chichiiannisaathankyou for save, share, like and comment! Follow @chichiiannisa for more content like this
I can do it with a broken heart
Bulan ini banyak liburnya loh.. ayo ajak main temenmu yang low maintenance itu Drop some if you like thisTiktok saw this first @/chichiiannisaathankyou for save, share, like and comment! Follow @chichiiannisa for more content like this
Obsessed sama lembutnya kulitku setelah pake facial wash porefying bubble cleanser @focalskinid ! formulanya tuh lembut banget, kulitku jadi kerasa segar dan bersih formulanya pake APG surfactants jadi bisa membersihkan pori pori dengan maksimal Siapa yang udah coba jugaaa? #porefying #gentlecl...