Ahmad Firdauz Neo

Youtuber 24 melaka
Bisnus acc aussneooprintmurah
Post video menarik dari sayalain2
Sentiasa ada dgn ayah
Plz Sub
hatisado
Followers
16.3K
Followers
Average Likes
529.1
likes per post
Average Comments
3
comments per post
Brand Mentions
No brand mentions found for this user
Latest on Instagram
Last 12 posts
Tak boleh ziarah ke rumah . Kuih raya aku bawak jee keluar haha . SELAMAT HARI RAYA YANG KE2#senyumraya #aidilfitri #pkp3 #2021
Sambutan Raya Yang Sederhana #RAYAMCO2021 #PrayforPALESTIN
Lebih baik Kejar anjing Sekurang kurangnya dia kejar kita balikDaripada kejar . .Orang yang kita sukaTapi akhirnyaDia kejar orang lain
Sumpah mmg sakit jika merindui seseorang yang telah tiada di muka bumi ini . Aku redha sbb ALLAH lebih menyayangi Mak dan Ayah saya Follow @auss.neoo klau nak macam2 video dari saya atau video terbaru viral yang terbaik .@lawak_hambar @madlipz_malaysia_ @malaysiaigers @kongsiviral @lawak_king @...
I come back !!!
Pray for Australia . Semoga Dzat/Allah memudahkan urusan memadamkan kebakaran dan turun air dari langit yang menyejukkan bumi Australia. Amin
Salam jumaat .
Member aku sempat lagi rakam erkk . Yang penting aku ok je . Sporting punye olang .Follow @auss.neoo klau nak macam2 video dari saya atau video terbaru viral yang terbaik .@lawak_hambar @madlipz_malaysia_ @malaysiaigers @kongsiviral @lawak_king @lawak.hangit @lawak_fans @lawak4x4 @igbudaknerd @...
Manusia yang berhati baik , selalu tidak bernasib baik dalam relationship . I love you my daddy .Salamukalaikum . buat semua penonton , saya baru je join dalam bidang youtubers ni. akan datang saya akan vlog di luar pulak untuk hunting makanan viral di kawasan melaka in sya allah . saya mohon so...
I AM BACK !! Video full mohon tonton di channel youtube saya . . Support youtubers malaysia guys .https://youtu.be/jrGc_MH5fS8 link trus kee video ini nama channel saya auss neoo .Salamukalaikum . buat semua penonton , saya baru je join dalam bidang youtubers ni. akan datang saya akan vlog di l...
Selamat berbuka puasa semua . Tag kawan korang yang berbuka mcm ni .Sape nk order photo canvas atau polariod boleh follow ig bisnus sy @auss.neoo_print_murah . Saya bagi harga serius murah !!! .#ramadan #madlipz #dubbingmerapu #bulanpuasa #lawakpuasa #dominopizza #azan #malaysia #lawak #magrib ...
MATI SYAHID .ABU QATADAH MENCERITAKAN BAHAWA RASULULLAH S.A.W BERSABDA : . Orang yang mati syahid tidak merasa sakit akibat pembunuhan , melainkan hanya akan merasa sakit akibat cubitan [ HR at-Tabrani ]#prayfornewzealand #christchurch #allahuakbar #loveforallah