Andrew White

Father husband businessman fitness addict all rolled into one package Living healthy and loving life
WA 62 813 38570700
Followers
948.7K
Followers
Average Likes
27.2K
likes per post
Average Comments
815.1
comments per post
Brand Mentions
@nanamirdad_
nanamirdad_
Mentions: 2
Addicted to living life with gratitude
Brand Ambassador for lorealindonesia sosoftdetergent obhcombi autanindonesia pristineofficial
@armanibeauty
armanibeauty
Mentions: 1
I believe that beauty comes first from within
Giorgio Armani
@shell_indonesia
shell_indonesia
Mentions: 1
Selamat datang di akun resmi Instagram Shell Indonesia
@philipslightingid
philipslightingid
Mentions: 1
Philips Lighting Indonesia - Official Instagram Account.
Ikuti undian PARTY ‘Philips Smartizen Get Lucky’ klik di bawah ini ⬇️
@kamandalu
kamandalu
Mentions: 1
Heritage of Serenity
Follow these tranquil escape moments
and share your Kamandalu experiences with
Kamandalu or KamandaluUbud
@huaweimobileid
huaweimobileid
Mentions: 2
BUY NOW! HUAWEI WATCH Fit 3
#FashionSquared
@lancomeofficial
lancomeofficial
Mentions: 1
House of happiness since 1935
@aceindonesia
aceindonesia
Mentions: 2
Hai, ACEs.
Yuk bagikan pengalaman kamu dengan menandai @aceindonesia
Dengan ACE, semua #BisaKejadian
@moncler
moncler
Mentions: 1
Born in the mountains lives in the city
@Bangowarisankuliner
Bangowarisankuliner
Mentions: 1
Kreasikan Sate Kambing dgn 3 Kunci Kelezatan Bango: Marinasi, Oles & Cocol.
Ikuti & Menangkan Puluhan Juta Rupiah! #EnaknyaPakeBango #KreasiSateBango
Latest on Instagram
Last 12 posts
Operation Andrew has arrived at Bali Farm House Need a break, mau escape ke farm living di pergunungan sejuk dengan pemandangan cantik? Then this is the perfect place to spend the weekend with your family! Semua ada di sini, dari tempatnya yg keren bgt, makanan yang enak karena bahan yang ditan...
When the line between father and son and brothers becomes blurry. Cant call him my little boy anymore! Hehe menurut kalian? #fatherandson #littlebro #theboyz #family
Big puppy bear... You have crossed the bridge today and we hope you have seen your rainbow by now.. It's been three days of suffering and pain for you... Our heart ached everytime we hear you cry in pain.But you were still a champ until your very last breath. I just wanna say, THANK YOU Thank you...
Operation Andrew has arrived at Sanur Checkin out morning activities yang suka aku lakuin di Sanur. So start dengan sewa sepeda dan cruise along the beautiful beach nyari. tempat ngopi, tentunya! Thennn why not nyoba stand up paddle? Terus abis capek main air, kalian bisa makan ke salah satu t...
They say you cant choose your family tapi yg lupa di mention- keluarga kedua yg bakal kita gabung! Sering di buat film komedi, drama soal in-laws sih but I think I got pretty lucky with my second family. Dan biarpun bukan film tetep penuh drama dan komedi hehehe.(*Minus Mama, Nay, Natan, Icha) #f...
Woohoo the last day ikutan 7 Days Challenge Bango Less Sugar. FINALLY!Tapi ternyataaa selesai challenge, aku malah dichallenge Nana untuk berkarya di dapur dia hahaha.. but Im not stressing cuz ada Bango Less Sugar yang 45% Lebih Rendah Gula, 50% Lebih Rendah Garam dan Lebih Rendah Kalori. Cocok ...
Chasin waterfalls!! Step pertama: ngopi ama brunch yg emang. Step ke2: hiking sampingnya river yg penuh pemandangan cantik. Step ke3: takjub dengan waterfall yg powerful dan spectacular Step ke4: tetep musti jalan balik ke titik awal dan cari makan karena udah kelaperan lagi hahaha. #newzealand #...
Remember to invest in yourself. Kata2 yang ingatkan aku untuk selalu mindful dengan pilihan sehari2. Dari apa yang aku makan, aku lakuin, sampai aku pakai. Kayak sekarang nih aku lagi pakai SMITH Business Shirt Long Sleeve dari @officialcutoff giving that dapper look. And guys mereka lagi ada Cha...
Wow, married 18 years baby!! Feels like yesterday we just started our incredible journey together and here we are with two amazing kids, three funny dogs and many many epic adventures together. And here we in a little cabin in the middle of nowhere dancing and laughing making pasta- simple, lovel...
Ngga nyangka dikasih hadiah anniversary terindah dari Tuhan. Ngga bisa berkata2 hanya bisa menangis sesunggukan. Semua indah pada waktunya..Ngga ada yang kebetulan.Bucket list ticked : Aurora Australis ... From a small cabin in the middle of nowhere with the love of my life #newzealand #northisl...
Theres nowhere to hide! Is it just me atau semua suami emang nggak bisa sembunyiin kesalahan dari istri? Its a little scary sometimes, kayak istriku punya mata di mana-mana PS. Love you honey!!#SliceofWhites #husbandbehaviour
Happiness. We all search for happiness in different places. Some find it in materialistic things, some in experiences and some even find it in the people around us. Dont spend too long finding your happiness.Our campervan adventure,New Zealand, South Island December 2023*Our happy place#newzealan...